ADMINISTRATIEKANTOOR FEENSTRA, REACTIES KLANTEN :

"Ieder kwartaal komt Tim Feenstra 2x bij mij langs. Eerst voor het ophalen van de kwartaalstukken, daarna voor het terugbrengen ervan. Alle mogelijk denkbare vragen komen daarbij ter sprake zodat ik zeker weet dat er tussen ons geen informatie verloren gaat waardoor ik alsnog te veel belasting betaal".

- Hans van Z., Timmerman te Arnhem

 

Kopie_van_P1010006x

 

"Ik laat mijn administratieve en fiscale zaken al ruim 10 jaar verzorgen door Feenstra's Administratie- en Adviesbureau. Steeds opnieuw blijkt dat ik bij de voor mij perfecte boekhouder zit. Als ik stiekum weleens navraag doe bij andere boekhouders of accountants over bepaalde onderwerpen, dan blijkt dat Feenstra's het steeds bij het rechte eind heeft". Feenstra's komt mij over als de beste zzp boekhouder van Nederland".

- Rob K. , Aannemer te Rijswijk (zh).

 

"Toen ik 5 jaar geleden mijn administratie weghaalde bij mijn vorige boekhouder, ging er een wereld voor mij open. De heer Feenstra haalde meteen al een groot bedrag bij de Belastingdienst terug waar ik al die jaren al recht op had (maar de vorige boekhouder niets mee gedaan had), maar bovendien kreeg ik per kwartaal veel meer informatie over mijn fiscale situatie. Het was alsof ik voor het eerst ging varen mét kompas. Bijvoorbeeld ook op het gebied van een ZZP VAR verklaring kan de heer Feenstra mij veel vertellen, terwijl mijn vorige boekhouder daar steeds vaag in was, of mij  te weinig feed back daarin gaf".

Jan M. , glaszetter te Renkum.

 

"Het prettige bij Feenstra's Administratie- en Adviesbureau is dat de vooraf afgesproken tarief ook stipt worden nageleefd, ook als ik ze eens vraag een extra briefje te sturen aan een wanbetaler, de bank of mijn huurbaas".

- Marian van S., bloemiste te Zoetermeer.

 

"Ik ben nu 25 jaar ondernemer, en uit ervaring weet ik inmiddels dat ik nergens beter terecht kan voor een boekhouder als bij Feenstra's Administratiekantoor, terwijl bovendien de gehanteerde prijzen ook zeer schappelijk te noemen zijn".

Joop van W. , Dakdekker te Utrecht.

 

"Via het intypen op Google van de zoekterm :  boekhouder Arnhem , administratiekantoor Arnhem , zzp boekhouder en betaalbare boekhouder arnhem , kreeg ik steeds de naam "Feenstra's boekhouder" in beeld. Na contact te hebben opgenomen met dit kantoor ben ik sinds 2 jaar daar nu klant, en ben tot dusver erg tevreden. Ik heb ook sterk de indruk dat ik bij geen enkel ander administratiekantoor zoveel deskundige zzp dienstverlening krijg tegen zulke lage boekhoud tarieven. Feenstra's mogen ze van mij Dé Boekhouder noemen".

Jaap F., tegelzetter te Arnhem

 

"Sinds 9 maanden loopt de boekhouding van mijn bedrijf via Administratiekantoor Feenstra's. Ik ben daar erg tevreden over, maar ook over de aanvullende (gratis) hulp die een kleine ondernemer hard nodig heeft bij andere onderwerpen, zoals reclame, overeenkomsten, verzekeringen en website's. De heer Feenstra kon mij heel goed uitleggen waarom een bepaalde website beter gevonden wordt door de zoekmachine's van Google dan andere website's, e.d. Zo is het bijvoorbeeld heel goed om bepaalde woorden in de website op te nemen die als zoekterm vaak wordt gebruikt door een eventueel geinteresseerde klant, zoals de term administratiekantoor Arnhem of boekhouder Ede of ZZP boekhouder Den Haag of administratiekantoor eenmanszaak Veenendaal. Dat zijn nou net van die kleine dingen van iemand die dagelijks in de pratijk van alles en nog wat tegenkomt die voor mijn belangrijk zijn. Ook het instellen van belangrijke zoekwoorden via Google Adwords als administratiekantoor Ede of boekhouder timmerman helpen bij het gevonden worden op internet van een website voor een boekhoudkantoor. Als je dat op een rustige manier wordt uitgelegd, dan spreekt dat veel meer aan als iemand die snel-snel wat geld wil verdienen aan je en die je daarna nooit meer hoort". 

 

Wim K. drukker te Veenendaal