BOEKHOUDER FEENSTRA, NETWERK :

Kopie_van_P1010006x

Ten einde ons werk als administratie- en adviesbureau zo goed mogelijk te doen, beschikken wij over een uitgebreid netwerk binnen de financiële wereld. Zo hebben wij regelmatig overleg met accountants, banken, fiscalisten, assurantie-tussenpersonen, andere administratiekantoren en pensioendeskundigen.

wea_te_naaldwijk

WEA te Naaldwijk

Met name met WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk en BDO CampsObers te Arnhem hebben wij een uitstekende relatie. De heer Izeren van WEA Accountsbureau te Naaldwijk is onze vaste fiscalist en op het gebied van verzekeringen hebben wij regelmatig contact met Bongers Assurantiën te Renkum en Wubben Bauer te Monster. Daarnaast hebben wij ook regelmatig werkoverleg met Feenstra Financial Consult te Wateringen.

Om goed bij te blijven op het gebied van fiscale en personele aangelegenheden, zijn wij geabonneerd op diverse vakbladen, zoals "De Belastingadviseur", "Checklist" en de tijdschriften "Administratie", "De Zaak" en "Activa" van de Noab (Nederlandse Orde van Administratiekantoren).

Kortom, op het gebied van administratieve, fiscale en personele zaken ontgaat ons niets. Hoewel wij niet doen aan overdreven serieuze omgangsvormen, kunt u van ons aannemen dat wij ons vak als boekhouder/administratiekantoor uitermate serieus nemen.